Woning Te Huur: Waterlinie 86 4652GB Steenbergen

Prijs : € 606

Steenbergen

Onbekend


Woning Te Huur: Waterlinie 86 4652GB Steenbergen Ga naar Huurportaal-nl

voor € 606

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

het complex 'henri' aan de waterlinie in nieuwbouwwijk 'buiten de veste' begint vorm te krijgen en de oplevering staat voor de deur.

hou rekening met vakantieplannen, want wellicht ontvang jij binnenkort de sleutel tot jouw nieuwe woning! het complex het complex is opgetrokken uit een modulair staalframe afgewerkt met robuust hout en veel glas. zowel de binnen- als de buitenzijde van het gebouw staat in het teken van duurzaamheid. zo beschikt dit complex over warmte terugwin installatie, vloerverwarming, 44 pv zonnepanelen en een duurzame installatie gedreven door waterpompen welke energie uit de bodem gebruiken. het complex is bovendien volkomen gasloos.

de woning dit complex beschikt over twee woningtypes: een 2-kamer appartement en de studio. beide woningtypes zijn voorzien van openslaande deuren en grote raampartijen met veel lichtinval. enkel de studio's zijn nog beschikbaar. de omgeving het complex is gelegen in de woonwijk buiten de veste.

deze nieuwe woonwijk is gelegen aan de rand van steenbergen in een natuurrijke omgeving. basisvoorzieningen bevinden zich in de nabijheid en de a4 is gemakkelijk te bereiken. in het kort: - 22 nieuwbouw woningen - huurprijs: € 606,88 (exclusief service- en stookkosten, deze kosten zijn nog niet bekend) - oplevering verwacht in september - tenminste a+ label - midden in nieuwbouwwijk buiten de veste interesse? heeft u interesse in een van deze woningen in dit gave project? reageer dan snel en stuur ons een korte motivatie van uw situatie..Kaart

Eigenschappen
Naam Woning Te Huur: Waterlinie 86 4652GB Steenbergen
Steenbergen
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 23
Aantal kamers 1
Postcode 4652 GB