Lindenburg - CS Wonen

Prijs : € 995

Roosendaal

Onbekend


Lindenburg - CS Wonen Ga naar Huurportaal-nl

voor € 995

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Ruim appartement met 2 verdiepingenMooi appartement dat verdeeld is over 2 verdiepingen, gesitueerd bij het winkelcentrum de ”Lindenburg” in Roosendaal Zuid.

Door de locatie nabij het centrum liggen belangrijke faciliteiten binnen handbereik zoals winkels, medische en sociale voorzieningen. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een balkon op het zuiden.Indeling: Algemene woning entree bevindt zich op de begane grond, evenals de direct van de straatzijde bereikbare individuele berging.1e verdieping: Een royale woonkamer van in totaal circa 35 m2.

Toilet, trapkast en intercom/deurbel-openingsinstallatie met beeldscherm (videofoon), gang en trap naar boven.2e verdieping: Twee mooie slaapkamers van 18 m2 en 9 m2, badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, gang, cv ruimte, aparte wasruimte en een balkon van 10 m2.Het appartement is voorzien van laminaat op de 1e en 2e verdieping en vloerbedekking in de slaapkamers. Het geheel is in lichte kleurstelling gesausd.De prijs is exclusief servicekosten, deze bedragen € 55,-Het appartement beschikt over een inpandige berging met elektra..Kaart

Eigenschappen
Naam Lindenburg - CS Wonen
Roosendaal
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 90
Aantal kamers 2
Postcode 4707CR