Strijpsestraat

Prijs : € 908

Eindhoven

apartment


Strijpsestraat Ga naar DirectWonen-nl

voor € 908

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Een goed onderhouden, tweekamer appartement te huur op zeer gewilde locatie op loopafstand van het stadscentrum met al haar faciliteiten.

Begane grond: Middels de gezamenlijke entree gaat u met de trap naar de 2e verdieping waar het appartement is gelegen. 2e verdieping: Bij binnenkomst treft u een royale woonkamer van 19m2 met aangrenzend de open keuken en slaapkamer van ca. 6 m2.

Badkamer met wasbak, douche en toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, dubbel glas en centrale verwarming. Raamprint Tekst: Een goed onderhouden, tweekamer appartement te huur op zeer gewilde locatie op loopafstand van het stadscentrum met al haar faciliteiten. Begane grond: Middels de gezamenlijke entree gaat u met de trap naar de 2e verdieping waar het appartement is gelegen. 2e verdieping: Bij binnenkomst treft u een royale woonkamer van 19m2 met aangrenzend de open keuken en slaapkamer van ca.

6 m2. Badkamer met wasbak, douche en toilet. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, dubbel glas en centrale verwarming.

De huurprijs eur 1.033,- is inclusief GAS/WATER & ELEKTRA

.Eigenschappen
Naam Strijpsestraat
Eindhoven
Type Apartment
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Noord-Brabant
Adres Strijpsestraat
Beschikbaar vanaf 2021-09-08
Verdieping 2
Oppervlakte 55
Aantal kamers 2
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 5616GS