Kamers ZoekenInfoTilburg, Goirkestraat

Toegevoegd: 22-12-2017 (28 dagen geleden).

Deze leuke kamer is gelegen in een van de bekendste straten van Tilburg.

De Goirkestraat is een van de mooiste straten en ligt op fietsafstand van het centrum, waar zich alle leuke winkels, restaurants, bioscoop en kroegen bevinden.  Tevens zit er op loopafstand het Wilheminapark, museum en sportschool Quality Sportcentre.  De Universiteit, Fontys hogenscholen, Avans hogenscholen en Roc Tilburg, zitten alle op fietsafstand van deze kamer.  De Ringbaan West en de Ringbaan Noord zijn eenvoudig te bereiken.   INDELING Deze kamer is 18 m2 groot en beschikt over een eigen wastafel. Tevens is deze kamer voorzien van lichtinval en is gestoffeerd.  Badkamer en keuken zijn gedeeld met twee medebewoners. Deze kamer is voorzien van een koelkast en wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Huur De kale huurprijs bedraagt €275,00 per maand.

U dient rekening te houden met een voorschot van €90,00 per maand voor gas,water,elektra, en internet. De totale huurprijs bedraagt €365,00 euro per maand..

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 366 euro
Oppv: 14 m2

Deze kamer kost 26 euro/m2 en is 7 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Tilburg op de kaart.
Alle kamers in Tilburg

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...

Tilburg, Europalaan
290 | 13 m2


Tilburg, Gasstraat
330 | 16 m2kamertje

directwonen

esteon