Kamers ZoekenInfoNijmegen, Zellersacker

Toegevoegd: 20-12-2017 (30 dagen geleden).

Kamers op de tweede verdieping te huur in Nijmegen Twee kamers te huur in een woonhuis in Nijmegen.

Deze wijk kenmerkt zich met name door de vele plantsoenen en geïmplementeerde natuur/parken in de wijk Op korte afstand bevinden zich tevens diverse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten en speelvoorzieningen voor de jongsten. Ook het winkelcentrum is nabij alsook het treinstation, bushalte en de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken.Indeling en omschrijving huur kamers in Nijmegen: Tweede verdieping: Deze twee kamers zijn 8m2 en 7m2 en gelegen op de tweede verdieping van de woning. De kamer zijn voorzien van een nette vloerbedekking en geniet veel lichtinval door het grote raampartij. De gezamelijke keuken op de begane grond is voorzien van van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een oven.

De gezamelijke badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet bevindt zich op de eerste verdieping.De huurprijs van deze kamers in Nijmegen bedraagt €475,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een €575,00.

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 476 euro
Oppv: 15 m2

Deze kamer kost 32 euro/m2 en is 11 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Nijmegen op de kaart.
Alle kamers in Nijmegen

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...

Nijmegen, St. Annastraat
330 | 10 m2

Nijmegen, Sandenburgstraat
400 | 10 m2

Nijmegen, Heyendaalseweg
375 | 17 m2kamertje

directwonen

esteon