Kamers ZoekenInfoTilburg, Superior de Beerstraat

Toegevoegd: 20-12-2017 (304 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Kamer te huur op een mooie locatie nabij het centrum van Tilburg.

De kamer is gelegen nabij het centrum met de aanwezigheid van vele voorzieningen. Het centraal station bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Het stadshart van Tilburg biedt veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de stadsschouwburg, het concert gebouw, winkels en de vele eet-en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Jaarlijks worden er een aantal evenementen georganiseerd in als rondom de stad, zoals Tilburg Ten Miles, Festival Mundial en de Tilburgse Kermis, Mei markt, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair.

De stad kent een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur en beeldenden kunst en natuurlijk de universiteit. Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt. Indeling en omschrijving huur kamer Tilburg: De nette kamer is ongeveer 14 m2 en is voorzien van een hele nette laminaatvloer en een eigen wastafel. Er zijn 2 douches en 2 toiletten, er is een gezamelijke keuken met wasmachine en een tuin waar ook de fietsen neergezet worden.

De huurprijs voor deze kamer in Tilburg bedraagt €310,00 inclusief gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen.Soort: Appartement
Prijs: 311 euro
Oppv: 14 m2

Deze kamer kost 22 euro/m2 en is 4 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Tilburg.


Map Toon alle kamers in Tilburg op de kaart.
Alle kamers in TilburgVergelijkbare kamers...

Tilburg, Huijsmansstraat
290 | 13 m2

Tilburg, Huijsmansstraat
290 | 13 m2directwonen

esteon