Kamers ZoekenInfoTilburg, Superior de Beerstraat

Toegevoegd: 20-12-2017 (30 dagen geleden).

Kamer te huur op een mooie locatie nabij het centrum van Tilburg.

De kamer is gelegen nabij het centrum met de aanwezigheid van vele voorzieningen. Het centraal station bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Het stadshart van Tilburg biedt veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de stadsschouwburg, het concert gebouw, winkels en de vele eet-en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Jaarlijks worden er een aantal evenementen georganiseerd in als rondom de stad, zoals Tilburg Ten Miles, Festival Mundial en de Tilburgse Kermis, Mei markt, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair.

De stad kent een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur en beeldenden kunst en natuurlijk de universiteit. Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt. Indeling en omschrijving huur kamer Tilburg: De nette kamer is ongeveer 14 m2 en is voorzien van een hele nette laminaatvloer en een eigen wastafel. Er zijn 2 douches en 2 toiletten, er is een gezamelijke keuken met wasmachine en een tuin waar ook de fietsen neergezet worden.

De huurprijs voor deze kamer in Tilburg bedraagt €310,00 inclusief gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen.

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 311 euro
Oppv: 14 m2

Deze kamer kost 22 euro/m2 en is 3 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Tilburg op de kaart.
Alle kamers in Tilburg

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...

Tilburg, Europalaan
290 | 13 m2


Tilburg, Gasstraat
330 | 16 m2kamertje

directwonen

esteon