Kamers ZoekenInfoArnhem, Volkerakstraat

Toegevoegd: 17-12-2017 (307 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Mooi en modern ingerichte studio met slaapbank, tafel, stoelen en kleding- en opbergkasten.

Je hebt de beschikking over een eigen keuken, douche en dakterras op het zuidoosten! De keuken is voorzien van een koelkast en gasfornuis met afzuigkap. Het toilet deel je met 3 andere nette (vrouwelijke) bewoners. Aanwezig in de woning; Wasmachine, strijkijzer en strijkplank, schoonmaakartikelen. Periodiek komt er een schoonmaakster langs die zowel de algemene als de privéruimtes schoonmaakt.

De studio is centraal gelegen, vlakbij winkelcentrum Presikhaaf. Tien minuten verwijderd van het centrum van Arnhem en dichtbij diverse uitvalswegen. Tevens zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en station Presikhaaf. Aangezien de overige 3 studio's door dames worden gehuurd, wordt deze studio alleen een dame verhuurd.

De leeftijd van de huidige bewoners varieert tussen de 18 en 26 jaar.De maandelijkse huurprijs bedraagt €495,00. Dit is inclusief gas, water, elektra, belastingen, heffingen, Tv, internet, schoonmaakkosten en gebruik van meubilering en overige voorzieningen in de woning.- Geschikt voor één vrouwelijke persoon - Huurtoeslag is niet mogelijk - Huisdieren zijn niet toegestaan - Huurovereenkomst minimaal 12 maanden - In de woning wordt niet gerook.Soort: Appartement
Prijs: 496 euro
Oppv: 30 m2

Deze kamer kost 17 euro/m2 en is 2 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Arnhem.


Map Toon alle kamers in Arnhem op de kaart.
Alle kamers in ArnhemVergelijkbare kamers...

Arnhem, Hanzestraat
456 | 26 m2

Arnhem, Velperbinnensingel
525 | 25 m2

Arnhem, Spijkerstraat
480 | 25 m2directwonen

esteon