Kamers ZoekenInfoEindhoven, Schouwbroekseweg

Toegevoegd: 17-12-2017 (303 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Een waanzinnig mooi afgewerkt studenten huis, op een heerlijk centrale locatie in de stad, tussen de binnenstad en Trudoplein.

Midden in strijp en of fiets en wandelafstand van alle faciliteiten. Het is rustig wonen in dit ruime studentenhuis met atelierruimte en rondom gelegen tuin waardoor je niet merkt dat je midden in het bruisende Strijp woont. Binnen een paar minuten lopen sta je op het Trudoplein., of loop je naar Strijp-S. Het huis is geheel gerenoveerd en alles wordt onder handen genomen.

En dit heeft geresulteerd in een bijzonder sfeervolle moderne woning met behoud van alle originele details. Geboden worden kamers van 10 tot 20M², allen voorzien van bed, kast, buro en wastafel. De kamers zijn ingericht en direct te betrekken. Er zijn 2 badkamers, 3 toiletten, nieuwe luxe leefkeuken, atelier en ruime achtertuin.

Voorwaarden; - enkel voor studenten design academy - woning wordt momenteel gerenoveerd, startdatum onder voorbehoud - huurprijs inclusief gas, water, licht en internet € 500,- per maand. - algemene schoonmaak inbegrepen - internet aanwezig - gemeubileerd .Soort: Appartement
Prijs: 360 euro
Oppv: 20 m2

Deze kamer kost 18 euro/m2 en is 5 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Eindhoven.


Map Toon alle kamers in Eindhoven op de kaart.