Kamers ZoekenInfoArnhem, Gamerslagplein

Toegevoegd: 17-12-2017 (307 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Op dit moment zijn wij hard bezig met het renoveren van het appartement.

De foto's van het appartement volgen nog maar wil jij als eerste kans maken op deze prachtige kamers? Reageer dan snel!4 prachtige kamers te huur in een nieuw aangekocht appartement! Per direct bieden wij 4 kamers aan die beschikbaar zijn voor de verhuur aan de Gamerslagplein in Arnhem. De kamers zijn zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de direct omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen.

Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem. De keuken is voorzien van een ruime koelkast, gaskookstel en wasmachine! Het toilet en de badkamer zijn seperaat gescheiden. Kamer 4: Prachtige kamer die is voorzien van een laminaat vloer en ruime inbouwkasten. De oppervlakte van deze kamer bedraagt ruim 10m2.

Bijzonderheden: - 4 prachtige kamers in een nieuw aangekocht appartement. - De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet, tv aansluiting, wasmachine, vaatwasser, gemeentelijke belasting. - De badkamer, keuken en toilet deel je met 3 mede bewoners. - Aanvaarding: per direct / in overleg beschikbaar - Minimale huurperiode 12mndWil jij samen met een van je vrienden/vriendinnen in één huis zitten, verstuur dan je bericht.
Soort: Appartement
Prijs: 326 euro
Oppv: 10 m2

Deze kamer kost 33 euro/m2 en is 14 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Arnhem.


Map Toon alle kamers in Arnhem op de kaart.
Alle kamers in ArnhemVergelijkbare kamers...

Arnhem, Kraaiensteinlaan
335 | 12 m2

Arnhem, Kraaiensteinlaan
350 | 14 m2

Arnhem, Kraaiensteinlaan
325 | 10 m2directwonen

esteon