Kamers ZoekenInfoAmersfoort, Trekvogelweg

Toegevoegd: 13-09-2017 (10 dagen geleden).

Een prachtige kamer in een compleet gerenoveerd appartement.

Nieuwe kozijnen (goed geïsoleerd), nieuwe badkamer, nieuw meubilair, kortom een prachtige kamer op korte afstand van centrum.Algemene informatie: Te huur: gemeubileerde kamer in een groot en luxe appartement op 10 minuten van de binnenstad van Amersfoort. Het appartement is volledig gerenoveerd, ingericht en heeft een gezellige gemeenschappelijke huiskamer (incl TV) en een zeer ruim balkon op het zuiden.De luxe keuken is voorzien van een afwasmachine, inductiekookplaat, oven/magnetron, twee koelkasten en afwasmachine. Ook is het bestek, het glaswerk en het servies aanwezig alsmede droogrek, stofzuiger en vaat/theedoeken.De moderne badkamer (6m2) heeft een ligbad en een regendouche. Daarnaast is er een schuur met voldoende ruimte voor meerdere fietsen / brommers. Het hele appartement is 110 m2 groot en bestaat uit vier individuele kamers en de genoemde gemeubileerde gemeenschappelijke ruimtes.

De individuele kamers hebben een verschillende grootte.Kamer 2 is 12m2 en is eveneens licht, ruim en praktisch. Ook hier staat een bed met nieuw matras en de huur bedraagt € 385,00 (Inclusief gas,water en servicekosten)In dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan.Borg 1 maand.Internet (WIFI) aanwezig. (€ 20,00 per maand)Elektra € 31,00Berging: Ruime berging Gewenste huurders:Werkend.

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 386 euro
Oppv: 12 m2

Deze kamer kost 32 euro/m2 en is 10 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Amersfoort op de kaart.
Alle kamers in Amersfoort

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja
kamertje

directwonen

esteon