Kamers ZoekenInfoDordrecht, Johan de Wittstraat

Toegevoegd: 07-09-2017 (262 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Een fantastische kans voor een aantal keurige mensen: wonen in een compleet hotel.

Wat een compleet hotel inhoudt? We hebben het dan over het complete interieur. Bedden, matrassen, gordijnen, vloerbedekking, kopjes, pannen, je eigen pasje voor je hotelkamer, priv├ęparkeerplaats... zullen we nog even doorgaan? Professionele wasmachines, internetaansluiting, gas, water, elektra...Locatie van het hotelHet Hotel ligt midden in het centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dat betekent dus dat ook het station zeer goed te bereiken is met zowel bus als trein, maar ook met de auto.

Aan de achterkant bevindt zich een eigen parkeerplaats. Over het pandHet gebouw is rondstreeks 1900 gebouwd, maar volledig modern ingericht met veel zwart en wit tinten. Het wordt te koop aangeboden, maar we kunnen de kamers op basis van antikraak aanbieden. Dat kan een maand duren, maar ook vele maanden.

In meerdere gevallen spreken we zelfs over jaren.Garantie kunnen we er echter niet op geven. Dat is de reden waarom de kosten per maand ook zo laag zijn.Je mag hier in het pand niet roken, het blijft uiteraard een keurig hotel. Wel staat je bed er al vast klaar, net als het meubilair. Dus spullen verhuizen is niet nodig.

Je kunt er zo in. Nu alleen nog even reageren op deze fantastische kans! Verstuur dan nu je bericht!.Soort: Appartement
Prijs: 250 euro
Oppv: 25 m2

Deze kamer kost 10 euro/m2 en is 12 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Dordrecht.


Map Toon alle kamers in Dordrecht op de kaart.