Kamers ZoekenInfoDordrecht, Johan de Wittstraat

Toegevoegd: 07-09-2017 (16 dagen geleden).

Een fantastische kans voor een aantal keurige mensen: wonen in een compleet hotel.

Wat een compleet hotel inhoudt? We hebben het dan over het complete interieur. Bedden, matrassen, gordijnen, vloerbedekking, kopjes, pannen, je eigen pasje voor je hotelkamer, priv├ęparkeerplaats... zullen we nog even doorgaan? Professionele wasmachines, internetaansluiting, gas, water, elektra...Locatie van het hotelHet Hotel ligt midden in het centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Dat betekent dus dat ook het station zeer goed te bereiken is met zowel bus als trein, maar ook met de auto.

Aan de achterkant bevindt zich een eigen parkeerplaats. Over het pandHet gebouw is rondstreeks 1900 gebouwd, maar volledig modern ingericht met veel zwart en wit tinten. Het wordt te koop aangeboden, maar we kunnen de kamers op basis van antikraak aanbieden. Dat kan een maand duren, maar ook vele maanden.

In meerdere gevallen spreken we zelfs over jaren.Garantie kunnen we er echter niet op geven. Dat is de reden waarom de kosten per maand ook zo laag zijn.Je mag hier in het pand niet roken, het blijft uiteraard een keurig hotel. Wel staat je bed er al vast klaar, net als het meubilair. Dus spullen verhuizen is niet nodig.

Je kunt er zo in. Nu alleen nog even reageren op deze fantastische kans! Verstuur dan nu je bericht!.

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 250 euro
Oppv: 25 m2

Deze kamer kost 10 euro/m2 en is 11 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Dordrecht op de kaart.
Alle kamers in Dordrecht

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja
kamertje

directwonen

esteon