Kamers ZoekenInfoTilburg, Dillenburglaan

Toegevoegd: 01-09-2017 (292 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Helaas is op dit adres geen huurtoeslag mogelijk.

Locatie in huis: Begane grond voorzijde Oppervlakte studio: 25 m2. Omschrijving: Nieuwe studio, gelegen in een onlangs gerenoveerd pand. Gelegen nabij het centrum van Tilburg, in de directe nabijheid van de Universiteit van Tilburg, supermarkten, bushaltes en diverse winkels.  Locatie De wijk Hasselt ligt tussen de Ringbaan-West, Ringbaan-Noord, de Goirkestraat en de Kwaadeindstraat. De wijk Hasselt telt nog veel mooie 18e-eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindustrie had. In de directe nabijheid zijn het Centraal Station, Albert Heijn XL, Jumbo, basisscholen, speelpleintjes en uitvalswegen richting omliggende plaatsen bereikbaar.

  Indeling studio: Vanuit een gezamenlijke entreehal bereikt men de sfeervolle studio. De ruime woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle vloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen ( dubbelglas). De woonkamer kan prachtig uitgelicht worden door de ingebouwde spotjes.

In de woonkamer is een kleine kitchinette aanwezig met, koelkast met vriesvak en spoelbak.  Eigen badkamer aanwezig, deze beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Gemenschappelijke keuken: Er is ook een gemeenschappelijke keuken aanwezig, welke is gelegen op de begane grond. Twee aparte kookstellen aanwezig. Deze wordt gedeeld met maar 5 andere personen.  Gedeelde achtertuin: Grote achtertuin met terras en eigen achterom.

Internet: Internet en televisie is inbegrepen in de huurprijs.U betaalt dus géén extra kosten voor internet en televisie. Bijzonderheden: - Minimale huurperiode van 6 maanden - Géén huisdieren toegestaan ( honden en katten ) - De studio heeft geen aparte slaapkamer, wel eigen keukenblokje - Nabij supermarkten - Nabij UVT, 6 minuten fietsen -1 maand waarborgsom, binnenshuis roken niet toegestaan  Minimale huurtermijn 6 maanden, één maand waarborgsom. Geen huisdieren toegestaan!Let op! Indien je een student bent en nog niet full time werkzaam bent is dit uiteraad geen probleem. Voorwaarde is wel dat tenminste 1 ouder garant staat en een ondertekende garantstelling, aangevuld met een scan ID bewijs dient te overleggen.

  De totale huurprijs inclusief voorschot gas, water en licht bedraagt EUR 550,00   .Soort: Appartement
Prijs: 500 euro
Oppv: 25 m2

Deze kamer kost 20 euro/m2 en dat is precies gelijk aan het gemiddelde in Tilburg.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Tilburg.


Map Toon alle kamers in Tilburg op de kaart.
Alle kamers in TilburgVergelijkbare kamers...

Tilburg, Stevenzandsestraat
425 | 27 m2

Tilburg, Capucijnenstraat
525 | 26 m2

Tilburg, Hoogtedwarsstraat
485 | 29 m2directwonen

esteon