Kamers ZoekenInfoLeiden, Van t Hoffstraat

Toegevoegd: 24-08-2017 (300 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Een gestoffeerde kamer van 18m2 gelegen op de derde etage van het pand.Kamer ligt in de populaire Professorenwijk nabij het centrum van Leiden en op loopafstand van treinstation Lammenschans.Kamer is voorzien van: centrale verwarming, vloerbedekking en kabelaansluiting.Aparte keuken (delen met 2 dames) voorzien van: kookplaat en afzuigkap.Badkamer (delen met 2 dames) voorzien van wastafel en douche.Toilet (delen met 2 dames) is apart van de badkamer.Balkon welke ook te delen is met 2 dames.Bij voorkeur zijn wij opzoek naar een vrouwelijke huurder.

Wasmachine is aanwezig.Huisdieren zijn niet toegestaan.Huurprijs: 350, 00 inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke belastingen.Borgsom: 1 maand huur.De historische binnenstad van Leiden is de op een na grootste van Nederland. Oude grachten en kades, kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen bepalen het beeld. Hier vindt u allerlei stedelijke voorzieningen in een compact gebied bij elkaar. De Binnenstad is een dichtbevolkt stadsdeel.

De Binnenstad heeft enkele goede ontsluitingswegen. Bewoners dienen een parkeervergunning aan te vragen. De A4 en A44 naar Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken. Vrijwel alle stads- en streekbussen komen door de Leidse binnenstad.

Een halte is altijd op loopafstand. Hiervandaan kunt u snel en gemakkelijk overal in Leiden en wijde omgeving komen.Elke paar minuten gaat er een bus naar het Centraal Station van Leiden, waarvandaan u binnen een kwartier naar Den Haag en Schiphol reist, en in nog geen half uur naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. .Soort: Appartement
Prijs: 351 euro
Oppv: 18 m2

Deze kamer kost 20 euro/m2 en is 5 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Leiden.


Map Toon alle kamers in Leiden op de kaart.
Alle kamers in LeidenVergelijkbare kamers...

Leiden, Opaalstraat
335 | 16 m2directwonen

esteon