Kamers ZoekenInfoEde, Stationsweg

Toegevoegd: 17-08-2017 (282 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Let op: Alleen studenten komen in aanmerking voor deze kamer! Wij hebben een kamer van maar liefst circa 20 m2 beschikbaar gelegen in ons christelijk studentenhuis, gelegen op de begane grond met een prachtig uitzicht op de lommerrijke en villarijke omgeving.

Deze kamer kun je eventueel ook samen met een studevriend(in) of broer/zus huren. De prijs wordt dan gemiddeld per persoon een stuk voordeliger! Informeer naar de mogelijkheden! In verband met de andere bewoners is een christelijke leefwijze gewenst. Indien jij belangstelling hebt voor deze kamers, geef dan even aan hoe je er tegen aan kijkt dat wij een christelijk studentenhuis nastreven. Wij als eigenaren wonen ook in het studentenhuis in een apart gedeelte met eigen voorzieningen.

Voor de studenten zijn in het studentendeel van onze villa maar liefst de volgende voorzieningen aanwezig: Vier toiletten aanwezig, drie douches, drie wastafels, een gemeenschappelijke keuken en twee afzonderlijke pantry's (kleine aanrechten met kastruimte).Locatie en bereikbaarheid per OV: Deze kamers liggen op een unieke locatie op slechts enkele minuten loopafstand (ca. 500 meter) van NS Station Ede-Wageningen. Er is een snelle verbinding met de WUR en de CHE mogelijk. Ook voor studenten die in Arnhem of Utrecht studeren is deze kamer een buitenkans: zeer snelle frequente treinverbinding met Utrecht in slechts 26 min.

De kamers liggen in een villa op een van de mooiste straten van Ede, in een bomenrijke omgeving en een prachtig uitzicht op de omliggende villa's. Grote tuin aanwezig, dus mogelijkheid om buiten te studeren! Informeer snel naar de mogelijkheden! We horen graag van je! Vergeet daarbij niet te vermelden hoe je er tegen aan kijkt dat wij een christelijk studentenhuis nastreven (anders loop je helaas het risico dat er geen reactie volgt)..Soort: Appartement
Prijs: 400 euro
Oppv: 20 m2

Deze kamer kost 20 euro/m2 en is 2 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Ede.


Map Toon alle kamers in Ede op de kaart.