Kamers ZoekenInfoLeiden, Gerrit Doustraat

Toegevoegd: 20-06-2017 (310 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
kamers €450 euro incl.

gas water en licht en internet! Er komen 3 kamers vrij kamer van 450,- De verdieping is voorzien van een keuken, een badkamer en een apart toilet welke door de medebewoners van de verdieping dienen te worden gedeeld. De centrale ligging van het prachtige pand is uiterst ideaal en praktisch. Het pand is gelegen op 5 min. loopafstand van het centrum; het Lipsius, UB en Plexus en diverse haltes van vrijwel alle stads en streekbussen en op 10 min.

loopafstand van het Centraal Station van Leiden, welke u de mogelijkheid biedt om binnen een kwartier naar Den Haag en Schiphol te reizen en in nog geen half uur naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De historische binnenstad van Leiden is de na een op grootste van Nederland. Oude grachten en kades, kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen bepalen het beeld. Hier vind u dan ook allerlei stedelijke voorzieningen in een compact gebied bij mekaar.

De prijs is een vaste prijs incl. gas, water -en licht en internet. Heeft u interesse dan kunt u reageren..Soort: Appartement
Prijs: 390 euro
Oppv: 15 m2

Deze kamer kost 26 euro/m2 en is 2 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Leiden.


Map Toon alle kamers in Leiden op de kaart.
Alle kamers in LeidenVergelijkbare kamers...

Leiden, De Genestetstraat
265 | 10 m2

Leiden, Hooigracht
310 | 13 m2
kamertje

directwonen

esteon