Kamers ZoekenInfoTilburg, Koestraat

Toegevoegd: 19-06-2017 (10 dagen geleden).

Studio gelegen in keurig onderhouden tussenwoning in het centrum van Tilburg! In de directe nabijheid van supermarkten, bushaltes en diverse winkels.

De universiteit ligt op ongeveer 11 minuten fietsafstand. Het centrum en uitgaansgebied zijn dus op korte loopafstand bereikbaar! Indeling studio: Vanuit een gezamenlijke hal bereikt men de sfeervolle studio op de eerste verdieping. De ruime woonkamer ist uitgevoerd met een vinylvloer.  Keurige keukenblokje aanwezig, met koelkast met vriesvakje en afzuigkap  ( geen kookstel aanwezig )  Er is ook een grote gezamelijke keuken met zithoek aanwezig. Eigen badkamer beschikt over een douche en toilet.

Deze studio heeft geen apart slaapkamergedeelte. Het oppervlakte van de studio is ongeveer 22 m2. Internet ( WIFI netwerk ) en tv signaal zijn in de huurprijs inbegrepen. Men kan de fiets veilig stallen op een af te sluiten binnenplaats.

Men kan kostenloos gebruik maken van een gezamenlijk te gebruiken wasmachine. Veiligheid: Deze woning is voorzien van alle brandveiligheidsvoorschriften zoals: brandblussers, geschakelde rookmelders en een brandmeldpaneel.  .

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 400 euro
Oppv: 22 m2

Deze kamer kost 18 euro/m2 en dat is precies gelijk aan het gemiddelde in Tilburg.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Tilburg op de kaart.
Alle kamers in Tilburg

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...

Tilburg, Korvelplein
425 | 18 m2

Tilburg, Rosmolenplein
383 | 21 m2

Tilburg, Hoogtedwarsstraat
430 | 23 m2kamertje

directwonen

esteon