Kamers ZoekenInfoDelft, Fuutlaan

Toegevoegd: 15-06-2017 (314 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Dames van 25-35 jaartjes jong opgelet! Wil je niet drie hoog achter alleen op een kamertje? Zoek je zelfstandige woonruimte maar wel met mensen om je heen? Ben je ook geen geitenwollensok? Misschien klikt het wel met ons.

Wij zijn 7 jonge mensen (25-35) die een nieuwe huisgenoot zoeken die bij ons past. We delen samen een huiskamer/keuken en hebben een grote tuin waar we samen BBQen, eten en wijntje drinken in de sol. Daarnaast hebben we elk een of twee eigen (woon/slaap)kamers en delen we de douche met telkens twee huisgenoten. In onze grote huiskamer/keuken vind je elke avond wel een paar huisgenoten.

Onderling wordt er bijna elke avond gekookt en de kosten worden gedeeld onder de eters van die avond. Mee-eten is geen verplichting en je kan inschrijven wanneer je wil. Onderling heerst er een goede sfeer en we hebben veel plezier met elkaar. We zijn een mix van werkenden en studerenden.

Je bent hier zeker op je plek als je brede interesses hebt en je goed bent in eigen initiatief nemen. Op dit moment bestaat onze groep uit mensen die houden van muziek, kunst en cultuur, sporten, reizen, ongedwongenheid en lekker eten. De kamer Er komt een bovenetage vrij op de tweede verdieping, die bestaat uit een slaapkamer van 18m² en een eigen woonkamer van 24m². De combinatie wordt aan één persoon verhuurd.

De kamers zitten goed in de verf en zijn zo te betrekken. Op de verdieping er onder bevinden zich de douche en het toilet. Er is een werkende internetaansluiting, waar je gebruik van kunt maken.  De getoonde prijs van 370 euro is INCLUSIEF maximale huurtoeslag van ongeveer 190 euro per maand, hier heb je recht op VANAF 23 jaar in ons complex.

Kosten van de kamer zijn dus 565 euro (inclusief servicekosten a 122 euro) als je geen recht hebt op huurtoeslag. Vereniging Centraal Wonen: De groep is onderdeel van het complex Centraal Wonen, dat bestaat uit dertien groepen, verdeeld over vier gebouwen. Er is een grote gemeenschappelijke barruimte, een fietsenstalling, een klusruimte, een hobbyruimte, en een moestuin. Het complex is gelegen in de rustige wijk Tanthof.

Op loopafstand bevind zich een klein winkelcentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid en de binnenstad van Delft is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of per fiets (12 min). Om te kunnen wonen zoals wij hier wonen draagt iedereen zijn steentje bij binnen de vereniging, denk aan activiteiten, tuindagen en administratieve zaken voor de vereniging.Lijkt het je wat, stuur dan een reactie met een beschrijving over jezelf. We nodigen je dan uit voor een kennismaking.

Wie weet tot snel! .Soort: Appartement
Prijs: 371 euro
Oppv: 42 m2

Deze kamer kost 9 euro/m2 en is 14 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Delft.


Map Toon alle kamers in Delft op de kaart.