Kamers ZoekenInfoDen Bosch, Markt

Toegevoegd: 12-06-2017 (15 dagen geleden).

Mooie kamer, gelegen op een fantastische locatie met een uniek uitzicht over de markt midden in het gezellige en bruisende centrum van de stad.

De kamer is gelegen in een monumentaal pand op de derde verdieping en voorzien van laminaatvloer. In het pand is per woonlaag een kamer (drie in totaal) gecreëerd. De kamers zijn langwerpig en hebben twee ramen aan de voorzijde waardoor u een onbelemmerd zicht heeft over de bossche markt. de gemeenschappelijke keuken is gelegen op de eerste verdieping en geplaatst in hoekopstelling.

Hier treft u onder andere de volgende apparatuur; koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. De betegelde badkamer is gelegen op de tweede verdieping waar elke bewoner een eigen wastafel heeft. De douche wordt gedeeld. Ook zijn hier de wasmachine aansluitingen geplaatst.

Huurprijs is incl. Energie, water, internet en tv. Waarborgsom 1 maand huur. Beschikbaar per 1 juli voor minimaal 12 maanden.


Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 451 euro
Oppv: 15 m2

Deze kamer kost 30 euro/m2 en is 8 euro/m2 duurder dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Den Bosch op de kaart.
Alle kamers in Den Bosch

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...


Den Bosch, Palmboomstraat
451 | 15 m2
kamertje

directwonen

esteon