Kamers ZoekenInfoDen Bosch, Koningsweg

Toegevoegd: 30-05-2017 (359 dagen geleden).

KAMER NIET MEER BESCHIKBAAR
Leuke kamer in gezellig meidenhuis nabij station Den Bosch.

De kamer is gelegen op de tweede verdieping van het huis. Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige gezamenlijke woonkeuken. Deze wordt gedeeld met 4 medebewoonsters. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping het toilet, welke wordt gedeeld met 3 medebewoonsters.

De kamer is gelegen op de tweede verdieping, aan de achterzijde van het huis. Op de tweede verdieping bevindt zich de douche, welke ook wordt gedeeld met 3 medebewoonsters. Omdat dit een huis met alleen huursters is, gaat de voorkeur naar een meisje Huurcondities - Dit betreft een kamer in een studentenwoning voor dames. - Huurtermijn minimaal 12 maanden.

- Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden huur. - Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de huurprijs dient te verdienen op maand basis.Dit dient aangetoond te worden aan de hand van recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden..Soort: Appartement
Prijs: 418 euro
Oppv: 25 m2

Deze kamer kost 17 euro/m2 en is 4 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.
Deze kamer is helaas al verhuurd!
Je kan niet meer reageren op deze kamer.

Bekijk hier alle beschikbare kamers in Den Bosch.


Map Toon alle kamers in Den Bosch op de kaart.