Kamers ZoekenInfoDen Bosch, Koningsweg

Toegevoegd: 30-05-2017 (28 dagen geleden).

Leuke kamer in gezellig meidenhuis nabij station Den Bosch.

De kamer is gelegen op de tweede verdieping van het huis. Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige gezamenlijke woonkeuken. Deze wordt gedeeld met 4 medebewoonsters. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping het toilet, welke wordt gedeeld met 3 medebewoonsters.

De kamer is gelegen op de tweede verdieping, aan de achterzijde van het huis. Op de tweede verdieping bevindt zich de douche, welke ook wordt gedeeld met 3 medebewoonsters. Omdat dit een huis met alleen huursters is, gaat de voorkeur naar een meisje Huurcondities - Dit betreft een kamer in een studentenwoning voor dames. - Huurtermijn minimaal 12 maanden.

- Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden huur. - Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de huurprijs dient te verdienen op maand basis.Dit dient aangetoond te worden aan de hand van recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden..

Plan bezichtiging

Soort: Appartement
Prijs: 418 euro
Oppv: 25 m2

Deze kamer kost 17 euro/m2 en is 5 euro/m2 goedkoper dan het gemiddelde.

Schrijf je in bij DirectWonen en plan direct een bezichtiging.

Let op! Deze kamer staat op directwonen. Om in contact te komen met de verhuurder zul je je moeten registreren op de website van directwonen.


Map Toon alle kamers in Den Bosch op de kaart.
Alle kamers in Den Bosch

Kamer Kenmerken

  • Inschrijven gemeente:Ja
  • Eigen Toilet:Ja
  • Eigen Douche:Ja
  • Eigen Keuken:Ja


Vergelijkbare kamers...
kamertje

directwonen

esteon