Wilhelminapark Ga naar Directwonen-nl

voor € 955

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Beschikbaar per 1 januari 2018 : STUDENTENHUIS met kamerverhuurvergunning voor maximaal 3 personen op zeer geschikte locatie! Omschrijving: Het sfeervolle appartement is gelegen aan het Wilhelminapark, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode.Tevens nabij het textielmuseum, museum De Pont, het Wilhelminapark en vele winkeltjes en eetgelegenheden gelegen.

Het centrum is op 8 minuten fietsen bereikbaar, evenals de Universiteit van Tilburg. Winkelvoorzieningen: Op korte afstand zijn de Aldi en de Albert Heijn XL supermarkten gelegen.Ideaal voor de boosdschappen! Begane grond Entree: Het appartement is gelegen op de begane grond  ( woonkamer, toilet en keuken ) en de eerste verdieping van deze karakteristieke woning. Keuken: Eenvoudige keukenopstelling. Woonkamer: Vanuit de keuken toegang tot een knus woonkamertje, om gezellig samen te eten.

Separaat toilet aanwezig.  Vanuit de hal toegang tot een grote binnentuin.Eerste verdieping: Badkamer: Ruime overloop met toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Ruime badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, spiegel en wasmachine aansluiting. 3 grote slaapkamers aanwezig, allen voorzien van laminaatvloeren en handige inbouwkasten. Internet: Er is een aparte internet aansluiting aanwezig maar de nieuwe bewoners dienen wel ZELF internet te regelen.

Berging aanwezig voor de fietsen. Fietsen kunnen ook veilig in de afgesloten en omheinde binnentuin geparkeerd worden.Bijzonderheden: - Minimale huurtermijn 12 maanden - 1 maand waarborgsom - Woonoppervlakte bedraagt ca. 85m2 - Geen huisdieren toegestaan (honden en katten) - 3 aparte slaapkamers- Niet meer dan 3 personen Huurprijs: De kale huurprijs bedraagt EUR 955,00 Het niet-verrekenbaar voorschot gas, water en licht bedraagt EUR 200,00. De totale maandelijkse huurprijs inclusief gas, water en licht bedraagt dus EUR 1.155,00 ( exclusief internet en tv signaal ).

 Eis: De ouders van alle huurder dienen een garantstelling te ondertekenen ,contactgegevens en een scan ID te overleggen..Eigenschappen
Naam Wilhelminapark
Tilburg
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-01-01
Provincie Noord-Brabant
Basis huur 955.00
Service kosten 0.00
GWE 0.00
Verdieping 2
Aantal kamers 3
Oppervlakte 85
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 5041EH