Stationsweg

Prijs : € 276

Ede


Stationsweg Ga naar Directwonen-nl

voor € 276

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Directwonen-nl.

Let op: Alleen studenten komen in aanmerking voor deze kamer! Wij hebben een kamer van maar liefst circa 26 m2 beschikbaar gelegen op de eerste verdieping in ons christelijk studentenhuis, met een prachtig uitzicht op de lommerrijke en villarijke omgeving.

Deze kamer kun je huren samen met een studevriend(in) of broer/zus huren. De prijs is gemiddeld € 275,-- per maand per persoon. (De 'totale' prijs is dus € 550 per maand). In verband met de andere bewoners is een christelijke leefwijze gewenst.

Indien jij belangstelling hebt voor deze kamers, geef dan even aan hoe je er tegen aan kijkt dat wij een christelijk studentenhuis nastreven. Wij als eigenaren wonen ook in het studentenhuis in een apart gedeelte met eigen voorzieningen. Voor de studenten zijn in het studentendeel van onze villa maar liefst de volgende voorzieningen aanwezig: Vier toiletten aanwezig, drie douches, drie wastafels, een gemeenschappelijke keuken en twee afzonderlijke pantry's (kleine aanrechten met kastruimte).Locatie en bereikbaarheid per OV: Deze kamers liggen op een unieke locatie op slechts enkele minuten loopafstand (ca. 500 meter) van NS Station Ede-Wageningen.

Er is een snelle verbinding met de WUR en de CHE mogelijk. Ook voor studenten die in Arnhem of Utrecht studeren is deze kamer een buitenkans: zeer snelle frequente treinverbinding met Utrecht in slechts 26 min. De kamers liggen in een villa op een van de mooiste straten van Ede, in een bomenrijke omgeving en een prachtig uitzicht op de omliggende villa's. Grote tuin aanwezig, dus mogelijkheid om buiten te studeren! Informeer snel naar de mogelijkheden! We horen graag van je! Vergeet daarbij niet te vermelden hoe je er tegen aan kijkt dat wij een christelijk studentenhuis nastreven (anders loop je helaas het risico dat er geen reactie volgt)..Eigenschappen
Naam Stationsweg
Ede
Aanbieder Directwonen-Nl
Beschikbaar vanaf 2018-01-01
Provincie Gelderland
Basis huur 275.00
Service kosten 0.00
GWE 1.00
Verdieping 1
Aantal kamers 6
Oppervlakte 26
Douche Eigen
Keuken Eigen
Woonkamer Eigen
Postcode 6711PM