Schootsestraat

Prijs : € 845

Eindhoven

apartment


Schootsestraat Ga naar DirectWonen-nl

voor € 845

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Een keurig onderhouden, volledige gemeubileerd 2-kamer appartement, gelegen aan de Schootsestraat in Eindhoven! Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca.

50m2 en is gebouwd in 2006. Hip wonen in Eindhoven. Dat kan goed in deze buurt. Dit appartement aan de Schootsestraat is gelegen in de buurt Schoot.

De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: Entree; hal met meterkast. Doorloop naar de woning. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het complex. Er is een open keuken welke is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur.

De woonkamer heeft een moderne inrichting en geeft tevens toegang tot de inpandige berging met CV opstelling en wasmachine. De gehele woning iv v.v. een nette parketvloer..Eigenschappen
Naam Schootsestraat
Eindhoven
Type Apartment
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Noord-Brabant
Adres Schootsestraat
Beschikbaar vanaf 2021-05-01
Verdieping 2
Oppervlakte 50
Aantal kamers 2
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 5616RB