Minder kamers beschikbaar


Zoals verwacht, zijn er weer een stuk minder kamers beschikbaar. In de zomerperiode is er altijd een piek. Veel nieuwe studenten hebben voor het komende studiejaar gelukkig een kamer gevonden. Daardoor is het aanbod weer afgenomen.

Zoek je toch nog een kamer? Er komen dagelijks heel veel kamers bij, dus hou de site goed in de gaten voor jouw ideale studentenkamer.

Je kan ook een e-mail notificatie instellen, zodat je automatisch een e-mail krijgt bij geschikte kamers.
Comments

C. Kuijf 30-01-2014
Bij Jokekamers uit Schoonhoven diverse kamers te huur. Zowel met als ook zonder zelfstandige keuken, met gratis gebruik van wasmachine. De mogelijkheid zowel voor dames en heren aparte sanitaire voorzieningen. Volop gratis parkeerruimte nabij de kamers. Onze prijzen variëren van € 260,00 t/m € 325,00 per maand met name de wat duurdere kamers hebben een zelfstandige keuken met de nodige apparatuur. Alle prijzen zijn incl. gas, water, elektra, huisvuil, internet. Inschrijven bij de plaatselijke gemeente is geen enkel probleem.(nodig voor uitkering) Alle kamers hebben een gecertificeerd brandalarmsysteem met automatische doormelding naar de centrale. Zit de kamer die u zoekt er nu toevallig niet bij? Geen probleem schrijf u geheel gratis en vrijblijvend in op de site van Jokekamers en u hoort het van ons zodra er een kamer beschikbaar komt, wellicht is deze kamer dan precies wat u zoekt. Bij Jokekamers geen inschrijf en of reserveringskosten. Meer info kunt u vinden op de site van jokekamers.


nelma 15-04-2015
HELLO uw aandacht U die op zoek zijn om geld te lenen, ik weet niet hoe ik mijn vreugde te uiten omdat mezelf op zoek klaar, kwam ik een Franse zakenman Mr. Hij verstrekt een lening van € 150.000 Dus heb ik besloten om deze kans met u die niet het voordeel van de banken hebben te delen of had te maken gehad met malafide kredietverstrekkers die misbruik maken van de persoonlijkheid van anderen; je hebt een project of behoefte financiering, kun je schrijven naar hem toe en leg uw situatie; het zal helpen als zij tevreden zijn uw eerlijkheid zijn e-mail is: dulonpierre09@gmail.com dankjewel


financesinvestissementexpress 25-11-2015
Bonjour Messieurs et dames, Vous avez besoin d'emprunter une somme d’argent! Vous qui êtes dans le besoin de financement et recherchiez un prêt entre particuliers, nous avons la possibilité de vous octroyez des crédits allant de 1.500 à 10.000.000 euros avec un intérêt constant de 2% l'an. Quel que soit votre projet, effectuez votre demande par mail: financesinvestissementexpress@hotmail.com TEL: +33640905258 site web: http://financesinvestissementexpress.mozello.fr/


Submit your comment

Name
E-mail (not published)  
Comment
captchaType de code over:

 

directwonen

esteon