Zwarte Lijst Kamerverhuurders Online


Probeert een kamer verhuurder je op te lichten? Moet je een groot voorschot betalen maar heb je nog geen kamer of sleutel gezien? Vreemde praktijken met verhuurders vanuit Engeland of geld overmaken via Western Union?

Grote kans dat het niet helemaal eerlijke praktijken zijn en dat er helemaal geen kamer verhuurd wordt.

Kijk op de Zwarte Lijst met malafide verhuurders. Je kan hier ook zelf een malafide verhuurder aanmelden waarmee je te maken hebt gehad. Zo waarschuw je je mede studenten die ook een kamer zoeken!

Direct naar de Zwarte Lijst




Comments

innocent nsengiyumva 26-02-2010
ik ben dit moment een student in zwolle op zoeken omdat ik dit moment bij iemand logierik mij adres is DOLLARD 163 8032 KD ZWOLLE TEL: 0614309903


Siska 05-12-2010
Op jullie site staat onderstaande advertentie. Ik heb gereageerd op deze kamer en deze man blijkt een oplichter te zijn. Hij probeerde mij en andere meiden mee naar zijn huis te krijgen, zat aan ons en op internet staat hij ook bekend als onbetrouwbaar. Hij gebruikt het telefoonnummer 0648348836 Hij werkt onder verschillende namen en e-mail adressen. Waaronder: MARKAPPELBOOM@YAHOO.COM en pmmbeheergroep@yahoo.com en en_15@hotmail.com Is het mogelijk deze persoon te blokkeren? GEZOCHT WOONGROEPster!! We hebben een zolderkamer (binnenkort uit te breiden naar 18 m2) over met eigen toegangstrap en opgang boven het hoofdappartement. Alle faciliteiten (w.o. 4 maand oude keuken, badkamer, woonkamer, etc,) zijn beschikbaar op de verdiping eronder. Wij zoeken een leuke, gezellige, in andere mensen geintereseerde huisgenoot (op verzoek zenden we je een a4tje met onze wensen toe). Iemand die duidelijk op zoek is naar een Wij-gevoel en dat belangrijker vind dan een hoge prijs of overdreven privacy. Wij zitten in een lekker groen stuk van Amsterdam, dichtbij het Amstel Station en met 24/7 ov, gratis parkeergelegenheid en binnen 5-10 minuten fiets je het centrum van Amsterdam binnen. Wie heeft zin in een kennismakingsdrankje Amsterdam, Voorlandpad (1098TZ), 12m2, EUR 240 incl. ,Onbepaalde tijd, beschikbaar per 11-12-2010


Althman Judith 15-03-2011
Oplichter die huizen verhuurd en zogenaamd in london werkt


Anne-Mieke Jacobs & Gerard Reniers 23-04-2012
Anne-Mieke Jacobs & Gerard Reniers Deze mensen van Martens Bridge Reizen doen onaangekondigde huisbezoeken, ook 's nachts op je kamer. Aantal huisgenoten bedreigd in huis maar ook per sms. Ze blijven in gebreken, repareren niks. Huurprijs gaat per incasso, daardoor ben je de controle kwijt.


Submit your comment

Name
E-mail (not published)  
Comment
captchaType de code over:

 









directwonen

esteon